Vrij spelen
Om toegang tot het park te krijgen hebben je een sleutel van het hek nodig. Deze is verkrijgbaar bij Ralph Toorop (ledenadministratie). Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/WhatsApp naar 06 44 368 701. Jeugdleden kunnen een sleutel krijgen als ouders/verzorgers dit aanvragen. Voor de sleutel teken je en betaal je een kleine borg van 10 euro.

Alle seniorenleden en jeugdleden hebben eenmaal op het park altijd toegang tot de toiletten in het clubhuis via de KNLTB-ledenpas. Op dagen waarop bardienst wordt gedraaid is de rest van het clubhuis ook geopend. 

Bardienst/Competitieteams
Leden die een bardienst gaan draaien of competitieteams kunnen de sleutels ophalen bij Anneke Wattel, Oostmede 27 te Middelburg.
Toegang tot het eerste deel van het clubhuis krijg je met de KNTLB ledenpas. Voor de rest van het clubhuis heb je de sleutelbos van Anneke nodig.

Jeugdcompetitie 
De begeleidende ouders van de jeugdteams krijgen de sleutel via trainer Jasper Smit. Bij "calamiteiten" heeft Michele Bosselaar ook een sleutel.