Binnen onze vereniging is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Enkele teams zijn al geformeerd, maar zijn vaak ook aan wijzigingen onderhevig. Daarom is een aantal jaren geleden al besloten dat men als team kan inschrijven maar ook individueel.

Meedoen aan de competitie?
Meld je voor deelname aan de competitie aan bij competitieleider Mark Blankenburgh! Het is mogelijk om je zowel als groep als individueel in te schrijven. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Mark helpt je verder.

Ik wil wel competitiespelen maar heb geen team en weet niet zo goed hoe dat allemaal in z'n werk gaat?
Geen probleem, neem even contact op met Mark. Hij kan je uitleggen hoe het allemaal werkt. Ook als je je dus individueel wilt inschrijven voor de competitie kun je bij hem terecht, in overleg zal er geprobeerd worden om een team samen te stellen!

Contactgegevens
Mark Blankenburgh
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speciale verzoeken
Eventuele dispensatie aanvragen om 2 keer in een week te spelen of om voor 2 verenigingen te spelen, graag z.s.m. indienen. Om voor 2 verenigingen te spelen dient speciaal formulier ingevuld te worden en dit moet dan ook door de competitieleider van de andere vereniging getekend worden! Omdat dit even wat tijd kan kosten, graag deze verzoeken op tijd indienen.