Tennisschool Smit is een onafhankelijke tennisschool die de lessen verzorgt voor TV Dauwendaele.

Hier zet Tennisschool Smit zich voor in:

  • Duidelijke afspraken en snelle communicatie
  • Individuele benadering voor elke cursist
  • Leerwensen en doelen centraal stellen van de cursist
  • Proactieve benadering, zowel op als naast de baan
  • Met passie en plezier de sport beoefenen
  • Tennispromotie

De lessen zijn voor alle niveaus, van beginner tot prestatief tennisser en van jong tot oud.

Onze visie is ook niet voor niets: “Hoe beter je wordt, hoe leuker het wordt”. Passie voor de sport koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van iedere individuele speler.

Even voorstellen

Mijn naam is Jasper Smit en sinds 2011 actief als tennisleraar op TV Dauwendaele. Op dit moment zijn mijn speelsterktes 3 in de single en 4 in de dubbel.

Zelf ben ik als jeugdspeler ook begonnen op deze club. Al snel ben ik toen opgepikt door een tennisschool op LTC DOS (Vlissingen) waar ik tot mijn 17e tennistrainingen heb gevolgd. Daarna ben ik naar het CIOS in Goes gegaan en heb ik daar de tennisopleiding A en B gevolgd.

Als snel na het CIOS kwam ik weer bij TV Dauwendaele terecht. Er waren nog maar 2 uurtjes tennisles over en zo weinig jeugdleden dat je die op 2 handen kon tellen. Door het aanbod en niveau van lesgeven is de club gegroeid naar zijn huidige formaat en wordt er weer volop tennisles gegeven, +/- 20 lesuren.

Ik werk samen met Tennis Organisatie Zuidwest (TOZ). Zo verzorgen we op zaterdagochtend regio trainingen in de tennishal in Kapelle.

Om up to date te blijven rondom te ontwikkelingen en leuke nieuwtjes, neem een kijkje de Facebookpagina van de tennisschool!

Tot op de baan!