Een trainingscyclus van Tennisschool Smit bestaat uit 16 weken tennisles. Tijdens de trainingen is er aandacht voor techniek, tactiek, conditie en mentale vaardigheden. Je traint de gehele cyclus met je vaste trainer.

Onze lesvormen

Privé training
Een ideale mogelijkheid om te werken aan de persoonlijke doelen van de speler. Optimale aandacht en begeleiding zorgen ervoor dat een speler snel vooruitgang kan boeken.

Groepstraining
Groepstraining is voor alle leeftijden en alle niveaus. Voor de jeugd hanteren we de volgende indeling: 

  • Tenniskids Blauw (4 – 5 jaar)
  • Tenniskids Rood (6 – 9 jaar)
  • Tenniskids Oranje (8 – 11 jaar)
  • Tenniskids Groen (9 – 14 jaar)

Tenniskids laat kinderen op een speelse, maar uitdagende manier kennis maken met de tennissport. Het speelveld, de ballen en rackets zijn aangepast op de kinderen.

Bekijk hier onze tarieven >>>

Trainingsvorm op maat
Ben je op zoek naar een specifieke trainingsvorm die niet standaard binnen ons lesaanbod valt? Neem dan even direct contact op (06 10 88 86 21 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om de mogelijkheden te bespreken!

Overige activiteiten/diensten

Schooltennis
Tennisschool Smit verzorgt ieder jaar tennislessen op de basisscholen in de gemeente Middelburg. Dit doen we in de maanden maart en september. De kinderen die enthousiast zijn geworden, kunnen dan meteen aansluiten in de nieuwe lessen cyclus ( april en oktober ). Het is ook mogelijk om als school/klas zijnde langs te komen op de vereniging.

Buitenschoolse opvang
Sinds het voorjaar van 2018 is Tennisschool Smit de samenwerking aangegaan met Kinder Opvang Walcheren (KOW). We bieden in de vakantie periodes clinics aan op locatie en op de vereniging zelf. Het is uiteraard ook mogelijk om op andere momenten clinics te boeken voor de BSO. Wij maken graag een afspraak om de inhoud en mogelijkheden te bespreken.