Waar moet je als lid voor zorgen zodat je zo spoedig mogelijk op de banen kunt gaan spelen?
Zoals met veel nieuwe dingen, wil je zo snel mogelijk spelen! Daar willen wij je natuurlijk zo goed mogelijk bij helpen, maar de bal ligt bij jezelf.

Inschrijven
Zorg dat het inschrijfformulier volledig wordt ingevuld en ondertekend en dat er één recente pasfoto (niet ouder dan 5 jaar) wordt ingeleverd en zo snel mogelijk aan het inschrijf- en abonnementsgeld wordt voldaan. Indien voldaan, krijg je zo snel mogelijk een KNLTB-ledenpas waarmee je kunt gaan tennissen. Deze ledenpas wordt pas verstrekt nadat je aan alle voorwaarden hebt voldaan. 
Ben je¬†sneller met het voldoen aan de voorwaarden dan dat de KNLTB een offici√ęle pas kan aanmaken?¬†In dat geval krijg je van ons¬†een tijdelijke ledenpas,¬†deze wordt dan later omgewisseld voor een offici√ęle KNLTB-pas.¬†Deze ledenpas kun je afhangen op de daarvoor bestemde plekken bij de baan, om te mogen spelen.

OK, ik heb me inschreven, wat nu?
Allereerst moet je in het bezit zijn van een ledenpas. Zonder deze pas kun je geen baan afhangen en dus ook niet betreden.

Tevens dient je zorg te dragen voor het dragen van goede (kunstgras)tennisschoenen. Andere schoenen (voetbal, hardloop of gewone, we komen van alles tegen!) worden ten zeerste afgeraden! Ten eerste omdat verkeerd schoeisel schade kan aanbrengen aan de banen. Ten tweede ook voor jezelf: voorkom blessures door het gebruikt van verkeerde schoenen (je bent niet de eerste die met hardloopschoenen flink door de enkel gaat)! Ook raden wij  aan om informatie te vragen bij andere leden of in de sportzaak welke schoenen geschikt zijn om te spelen op kunstgras. Tennisrackets en tennisballen worden NIET verstrekt door de vereniging,  alleen op donderdagavond bij de tossavond wordt er gezorgd voor tennisballen. 

Mocht je altijd toegang tot het tennispark willen hebben, kun je bij de ledenadministratie een sleutel van het hek halen tegen een borgsom.

Verwachting
Wat verwachten wij van je als lid? De vereniging bestaat uit vrijwilligers, dus wij hopen dat je daar rekening mee houdt. Om te zorgen dat alles goed verloopt, gaan wij er vanuit dat iedereen zich correct gedraagt op de baan en in het clubhuis, geen vuiligheid laat rond slingeren, geen kauwgom of sigaretten mee de baan op neemt en je tennisballen markeert, zodat ze zich onderscheiden van die van anderen. Rest ons niets anders dan je veel plezier te wensen op onze banen!