Baanhuur
Geen lid van de vereniging en wil je een baan huren om te spelen? De baanhuur is vastgesteld op € 12,50 per uur. Tevens betaal je een kleine borgsom voor de sleutel van het hek, deze is € 10,00.

Reserveren en meer informatie over het huren van banen, zie KNLTB Meet & Play

Introducés
Ben je lid en wil je een keer spelen met iemand die geen lid is van onze vereniging? Dat kan onder de noemer introducee.

Tarief en voorwaarden
Het meebrengen van introducés is alleen toegestaan als er ruimte voor is. Dit houdt in dat speelgerechtigde leden voorrang hebben boven introducés, tenzij in onderling overleg geen bezwaren bestaan.

De huur van de introducélabel bedraagt € 5,- per baan per uur. Elke tijdsoverschrijving kost € 5,- per uur. Een introducélabel kan gereserveerd en opgehaald worden in het clubhuis tijdens de bardiensten. Indien de introducé later in het seizoen lid wordt, wordt het introducégeld verrekend met korting op het lidmaatschap. Let wel: deze korting geldt alleen wanneer men lid wordt in het seizoen waarin men introducé is geweest.

Het baanreglement is onverminderd van toepassing op introducés. Als suggesties ter voorkoming van blessures raden wij aan goed te letten op het schoeisel, daar het spelen op de kunstgrasondergrond niet bij iedereen bekend is. Gebruik in ieder geval geen voetbalschoenen en geen renschoenen!