Vrij spelen
Om toegang tot het park te krijgen hebben je een sleutel van het hek nodig. Deze is verkrijgbaar bij Corné Joziasse (ledenadministratie). Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugdleden kunnen een sleutel krijgen als ouders/verzorgers dit aanvragen. Voor de sleutel betaal je een kleine borg van 10 euro.

Alle seniorenleden en jeugdleden hebben eenmaal op het park altijd toegang tot de toiletten in het clubhuis via de KNLTB-ledenpas. Op dagen waarop bardienst wordt gedraaid is de rest van het clubhuis ook geopend. 

Bedienen lichtinstallatie
Leden kunnen zelf de lichtinstallatie bedienen indien het te donker wordt om zonder verlichting (door) te spelen. De bediening vind je in de meterkast in het halletje waar ook de toiletten zich bevinden. Bij het aanzetten van de lichten is het belangrijk om ze niet allemaal tegelijk aan te zetten. Mocht dit wel gebeuren dan is de kans aanwezig dat de stoppen het begeven. Zet de lampen dus per stuk aan (er zijn drie knoppen in totaal) en wacht een minuut of 5 voordat je de volgende aanzet. 

Wordt er van een baan geen gebruik meer gemaakt, zet dan de verlichting uit. De verlichting kost veel geld en het is goed voor het milieu :-)

Bardienst/Competitieteams
Toegang tot het eerste deel van het clubhuis krijg je met de KNTLB ledenpas. Voor de rest van het clubhuis heb je sleutels nodig. Vragen naar code voor de sleutel bij Corné Joziasse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdcompetitie 
De begeleidende ouders van de jeugdteams krijgen de sleutel via de trainer.